POLAGRA GO!

Na rynku jest już Wydanie Specjalne Poznańskiego Magazynu Targowego "POLAGRA NEWS".

Tomasz Kobierski, Wiceprezes Międzynarodowych Targów Poznańskich zaprasza do lektury.

Kolejny raz pragnę Państwa zaprosić do Poznania na największe i cieszące od lat renomą wydarzenie biznesowe dla branży spożywczej, gastronomicznej i hotelarskiej.

Międzynarodowe Targi Poznańskie rocznie realizują niemal sto imprez targowych zarówno
z sektora B2B, jak B2C. Wymagają one ogromnego zaangażowania zespołów organizujących poszczególne wydarzenia, bowiem aby rzetelnie świadczyć usługi musimy na bieżąco orientować się w sytuacji rynkowej i podążać za zachodzącymi w niej zmianami. Realizując projekty marketingowe dla naszych klientów z wszelkich branż, możemy śmiało powiedzieć, że niewątpliwie wspólną cechą dla wszystkich jest nieustająca zmiana. Dlatego choć zakres tematyczny bloku targów POLAGRA jest dość stabilny, to pełni rolę dobrego fundamentu, na którym każdorazowo przygotowujemy zaprojektowaną na miarę potrzeb naszych klientów wystawę oraz merytoryczne wydarzenia towarzyszące.

Oddaję w Państwa ręce magazyn „Polagra News”, w którym wyróżniliśmy najlepsze produktu na rynku spożywczym, gastronomicznym i hotelarskim, przyznając im prestiżowy laur - Złoty Medal MTP. Zapowiadamy premiery rynkowe, które w sprzedaży pojawią się dopiero po ich prezentacji na naszych targach i galerię innowacji, gdzie złaknieni nowości w gastronomi znajdą świeże rozwiązania do swoich restauracji. Wiedząc jak bardzo Państwa klienci nastawieni są na zdrowy tryb życia i coraz częstsze hołdowanie maksymie „jestem tym co jem”, wyróżniliśmy produkty Clean Label – Czysta Etykieta. To tylko zapowiedź tysięcy doskonałych artykułów, które będzie można dokładnie poznać podczas targów.

W niniejszym wydawnictwie o rynku mówią eksperci. Zachęcam do zapoznania się z wywiadami z: Krzysztofem Jurgielem, Ministrem Rolnictwa i Rozwoju Wsi na temat najbliższej przyszłości sektora spożywczego, Renatą Juszkiewicz, Prezes Polskiej Organizacji Handlu i Dystrybucji o kierunku dystrybucji produktów spożywczych czy Andrzejem Gantnerem, Prezesem Polskiej Federacji Producentów Żywności Związek Pracodawców, gdzie podnosimy kwestie jakości w przemyśle żywnościowym.

To wydanie magazynu „Polagra News” zawiera również lżejsze lifestyl’owe artykuły. Przyjemna felietonistyczna forma materiałów na temat projektowania żywności czy produkcji i konsumowania dobrego pieczywa nie umniejsza wagi tematom, a myślę, że zaprosi Państwa do refleksji na temat nadchodzących zmian rynkowych.

Kończąc, pragnę zwrócić uwagę na prestiżowy Kulinarny Puchar Polski o udział, w którym miesiącami starają się najlepsi kucharze w naszym kraju oraz zupełnie nowy projekt na rynku cukierniczym: konkurs Art of Taste - Sztuka Smaku, który ukaże cukiernictwo w jego artystycznym wymiarze.

Zapraszam po produkty, wiedzę, umiejętności i emocje. To jest właśnie siła targów! Blisko branży, konkretnie i z naciskiem na wrażenia uczestników, które długo jeszcze po targach procentują w korzyściach biznesowych naszych klientów.

Zapraszam do lektury!

Kliknij i czytaj!

screenshot_174.jpg

Wstecz

Chętnie odpowiemy na Twoje pytania.
Napisz do nas.
contact