Patronat Honorowy




Patronat Merytoryczny






















Partner Programu
HOSTED BUYERS


146 dni do targów!

Oferta specjalna dla wystawców obowiązuje do 23 stycznia 2018!

Nowy termin targów POLAGRA FOOD, to nowa data obowiązywania promocyjnych cen dla wystawców!

Aby skorzystać z niższych cen na powierzchnię wystawienniczą należy zgłosić się do dnia 23 stycznia 2018. Producenci, którzy tak zrobią mogą skorzystać również z dodatkowych działań marketingowych, które Międzynarodowe Targi Poznańskie realizują nieodpłatnie na rzecz wystawców jak np. prezentacja nowości w publikacjach MTP oraz w materiałach prasowych, ekspozycja logotypu na stronie internetowej targów.

Dlaczego warto wziąć udział w targach POLAGRA FOOD?

Targi POLAGRA FOOD to również:

  • możliwość prezentacji nowych produktów kontrahentom z całego kraju i z zagranicy,
  • szansa na zaprezentowanie nowości i zakontraktowanie sprzedaży na drugą połowę roku, w szczególności na okres Świąt Bożego Narodzenia.
  • okazja do podjęcia współpracy z nowymi partnerami biznesowymi, również zza granicy – co roku, w ramach autorskiego programu HOSTED BUYERS, Poznań odwiedza kadra kierownicza dużych grup hurtowni, sieci supermarketów, importerów lub dystrybutorów produktów spożywczych zza granicy,
  • spotkania z dotychczasowymi kontrahentami,
  • szerokie możliwości promocji nowych produktów w targowych wydawnictwach branżowych i newsletterach kierowanych do dystrybutorów artykułów spożywczych oraz na stronie www targów POLAGRA FOOD (66 tys. odwiedzin),
  • wymiana branżowych doświadczeń i dobrych praktyk poprzez udział w licznych szkoleniach, konferencjach, prezentacjach oraz w ramach indywidualnych spotkań,
  • badanie rynku poprzez bezpośredni kontakt z przedstawicielami hurtowni spożywczych i placówek detalicznych.

Więcej informacji >>>

W sprawie udziału w targach należy kontaktować się z Joanną Sauer-Własny: tel. +48 61 869 26 38, e-mail: joanna.sauer-wlasny@mtp.pl.

Wstecz

Patroni Medialni









Chętnie odpowiemy na Twoje pytania.
Napisz do nas.
contact